Напомнить пароль | Регистрация
воскресенье, 5 мая 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

Прем’єра! «Смерть не у раю»: 5 фактів про серіал

22 апреля 2024, 08:00
Прем’єра! «Смерть не у раю»: 5 фактів про серіал

 

Сьогодні, 22 квітня, о 19:20 на телеканалі НТН – прем’єра британського детективного телесеріалу «Смерть не у раю». Це спін-оф тривалої кримінальної історії «Смерть у раю», що підкорила серця глядачів у понад сотні країн світу. Нас чекає нова пригода – вже добре знайомий нам інспектор Гамфрі Гудман (Кріс Маршалл) у пошуках спокійного життя переїжджає з райського карибського острова Сент-Марі зі своєю нареченою Мартою Ллойд (Саллі Бреттон) в її рідне британське містечко. Виявилося, що рівень злочинності тут несподівано високий, тож спокою інспектору не бачити. Напередодні прем'єрного показу – 5 фактів про серіал.

1. «Смерть не у раю» поєднує щотижневі кримінальні випадки з історією Марти та Гамфрі. 

«Смерть не у раю» містить ту саму ДНК, що і «Смерть у раю», але має власну ідентичність,  розповідає Кріс Маршалл Вам необов’язково дивитися спочатку «Смерть у раю», щоб насолодитися спін-офом серіалу, тому що ми починаємо новий відлік для головних персонажів. «Смерть у раю»  це більше про злочини, тоді як «Смерть не у раю» розповідає про стосункиГамфрі та Марти і про те, як вони переживають злети і падіння. Злочини також є, але вони відступають на другий план».

2. Стосунки між Гамфрі та Мартою  що за обрієм?

Творці картини хотіли розповісти правдиву історію про пару, яка знайшла свій шлях, а також продовжити її. Що сталося після кульмінаційного моменту в «Смерті у раю», де головні герої відпливли на захід сонця?
«Глядачі очікували відповіді на запитання: а що було далі?– згадує Тоні Джордан, сценарист і виконавчий продюсер. У спін-офі ми досліджуємо це різними способами, особливо через їхню подорож, коли герої хочуть створити сім’ю та стати батьками. Ми хотіли розповісти чесну історію про те, як це важко і що означає визначення сім’ї. Вони привнесли в цю історію таку правду, душевність і теплоту, що ми зрозуміли, що можемо зробити щось дивовижне, чого люди не очікують від шоу. Однак головоломки та веселощі також нікуди не подінуться».

3. У інспектора Гамфрі – нова команда.
 Головним елементом серіалу «Смерть не у раю», який пов’язує його зі «Смертю у раю», є головоломка й те, як Гамфрі її розгадує. Тож авторам детективу довелося створити команду навколо нього, щоб допомогти інспектору в розкритті справ.
«Ми знали, що потрібні персонажі, які доповнюють Гамфрі й кидають йому виклик пояснює виконавчий продюсер Тім Кі Переважно він проводить час із детективом Естер Вільямс, яку грає Захра Ахмаді. Цедуже розвинена молода жінка-професіонал, яка сама виховує доньку. Поруч із нею  поліцейський Келбі Хатфорд у виконанні Ділана Ллевеліна. Він  справжнє відкриття серіалу. У тому, як він грає персонажа, є комічність, вразливість і наївність. Ще в нас є незвичайний персонаж Марго Мартінс, яку грає Фелісіті Монтегю. Ми хотіли, щоб вона була повним протиріччям Естер у всіх сенсах. Вона непередбачувана, ніколи не вдягає той самий костюм двічі, а її волосся змінюється в кожному епізоді. Щойно Фелісіті прийшла до нас, команда повністю склалася».

4. Зйомки серіалу «Смерть не у раю» проходили поблизу узбережжя графства Девоншир.

Роль чарівного містечка Шиптон-Еббот, батьківщини Марти, зіграли одразу два англійські села  Лу і Лонсестон у Корнуоллі. Лонсестон  дуже старе поселення, відоме своїм замком на вершині пагорба, побудованого братом Вільгельма Завойовника. У місті близько 7 тисяч жителів, і багато хто з задоволенням спостерігав за процесом зйомок. А от село Лу невелике рибальське поселення. Чудові панорами річки й мосту зняті саме тут.
«У Великій Британії є багато красивих місць, і вибір був важким, – поділився Тоні Джордан Я живу в Брістолі, але  Корнуолл і західну частину країни теж люблю. Це рай по-своєму, він ідеально підходив і дав усе, що було потрібно серіалу. Він не розташований на березі моря, але море є. А ще  особливе відчуття спільноти, що є лише в невеликих містечках та селах». 

5. Кримінальна лінія серіалу «Смерть не у раю» витримана в найкращих традиціях жанру.

«Частиною нашого натхнення для «Смерті не у раю» були оповідання Агати Крісті,  підкреслює Тім Кі.  Я думаю, що люди захоплюються злочинністю і люблять підігравати, намагаючись з’ясувати, хто це зробив. Це«ключ». Коли ви визначите «як», ви матимете відповідь на питання «хто?». Бути частиною цього жанру  це радість, та водночас і величезний виклик  зробити щось дивовижне. Намагатися бути традиційним і сучасним водночас – складний шлях, але я думаю, що ми впоралися з цим».
Дивіться прем’єрні серії детективного серіалу «Смерть не у раю» з понеділка по п’ятницю о 19:20 на каналі НТН.
Сериал "Элементарно"
Сериал "Элементарно"

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.