Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

Жінку за відмову від інтиму зарізали та втопили в туалеті

13 листопада 2008, 19:00
Жінку за відмову від інтиму зарізали та втопили в туалеті

Правоохоронці припускали, що молодичка просто загуляла. Та згодом її знайшли мертвою у вигрібній ямі. Експерти нарахували на тілі близько двадцяти ножових поранень. Міліціянти з’ясували, що напередодні жіночка відпочивала зі знайомими трьома братами. Хлопці запропонували розважитися. Мовляв, є й привід - у їхньої мами день народження.

Молодиця не відмовилася. У своїй оселі парубки накрили сякого-такого стола. Підняли кілька чарок за іменинницю. Потім пили за жінок і кохання.

Ольга Передеренко, в. о. керівника ВЗГ УМВСУ в Миколаївській області: «Один из них начал предлагать вступить с ним в половую связь. Она отказала, за что он начал её избивать. Потом схватил нож и нанёс порядка 19 ножевых ранений».

Коли до парубків навідалися міліціянти, вони плуталися у свідченнях. Кров на підлозі пояснювали тим, що один із братів порізався. Та під тиском фактів підозрювані зізналися.

Віталій, затриманий: «Замахнулся, поворачивается, и я её два раза шандарахнул. - Куда? - Вот в это место. Тут лежал ножик. Я его взял и вот так».

Коли жінка вже не пручалася і лежала в калюжі крові, її кривдник усвідомив, що накоїв. Разом із братом вирішив позбутися тіла.

Віталій, затриманий: «Вытащили с Вовкой Наташку на улицу. Я приподнял туалет, он её кинул, и всё. Пришёл, выбросил нож».

Поки слідчі відтворювали події, рятувальники кілька годин діставали загиблу з 15-метрової вигрібної ями. За усім цим спостерігала її мама.

Жінка люто дивилася на односельця, який спокійно розповідав, як убивав її дочку.

Олександр Дем’янчук, Владислав Гнатенко, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.