Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Секс і почуття

Вибрати дату
RSS

На Сумщині жінку зґвалтували під відділком міліції

18 листопада 2008, 19:02

Близько сьомої вечора Володимир із сім’єю повертався від друзів додому. Йшли знайомою дорогою – через парк.

Володимир, свідок: «Проходя мимо, вот в этом месте услышали стон. Присветили фонарем, лежит фигура человека, полураздетая».

Під ялинкою знайшли молоду жінку. 2 години, зґвалтована й побита, вона пролежала в парку. Чи буде жити, лікарі не кажуть: жінка й досі в комі.

Віктор Бабич, завідувач хірургічного відділення Охтирської центральної районної лікарні: «У больной при обследовании выявлена открытая черепно-мозговая травма тяжелая, перелом основания черепа, ушиб вещества головного мозга, разрыв стенок влагалища с кровотечением».

День, що закінчився в реанімації, жінка розпочала за столиком кав’ярні. Дарма, що заміжня й з двомісячною дитиною, в генделику швидко знайшла собі кавалера.

Олександр Волков, помічник керівника Охтирського МВ по зв’язкам із громадськістю: «Як стало відомо зі слів затриманого, після розпиття декілька годин спиртних напоїв зі знайомою в місцевому кафе, вони домовились піти продовжити розпиття в парку, де знайома запропонувала йому вступити в інтимний зв’язок».

Але кохання не склалося. Жінка начебто ушкварила кавалера по переніссю, і той дав здачі. Тротуарною плиткою.

Злочин скоїли практично під носом у правоохоронців - метрів за сто від місця зґвалтування синіє будівля міського відділення міліції.

Туди садист потрапив уже за кілька годин. Правоохоронцям повезло – «любов» у парку надихнула хлопця на нові звершення.

Олександр Волков, помічник керівника Охтирського МВ по зв’язкам із громадськістю: «У невідомої особи намагався відібрати сумку, де знаходився гаманець з грошима та мобільний телефон. Жінка закликала на допомогу. Прохожі громадяни затримали цього хлопця, зателефонували до міліції».

У міліції за 22-річним безробітнім і скучити не встигли. Лише місяць тому парубка випустили з буцегарні: відсидів за грабіж та насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом.

Нова кримінальна справа, і, певно, не одна, буде порушена проти хтивця вже ближчими днями.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумська область, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.