Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Суди

Вибрати дату
RSS

Співробітники УБОЗУ затримали злочинну групу, яка вимагала 15 тисяч грн.

10 березня 2009, 10:51
Співробітники УБОЗУ затримали злочинну групу, яка вимагала 15 тисяч грн.

Олександр, постраждалий: «Я работаю таксистом более 5-ти лет. В моей практике никогда таких ситуаций не было, чтоб пассажиры вымогали деньги, в основном, всегда расходились мирно, нормально».

Пізнього вечора до його авта сів клієнт. Коли приїхали на місце, заходився шукати гроші. За словами пасажира, гаманець, в якому начебто було більше 3-ох тисяч гривень, безслідно зник. Водій та пасажир разом оглянули салон, проте нічого не знайшли. За кілька днів колишній клієнт почав вимагати у таксиста гроші.

Олександр, постраждалий: «С меня вымогали очень большую сумму денег. Для меня это нереальная сумма, для моей семьи, я очень переживал за свою семью».

Щодень сума так званого боргу зростала на тисячу гривень. Аби довести серйозність намірів, зловмисник долучив кількох поплічників. Разом вони почали погрожувати парубкові фізичною розправою. Наляканий таксист звернувся до міліції. Вже за кілька день зловмисників заскочили під час передачі грошей.

Сергій Колесник, заступник керівника УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області: «Затримана злочинна група у складі п’яти чоловіків та однієї жінки, які на протязі місяця вимагали 15 тисяч гривень з водія таксі, при цьому погрожуючи фізичною розправою йому та його родині…»

Проти здирників порушили кримінальну справу - за намір заволодіти чужими кревними їм світить чималий тюремний термін.

Андрій Герко, Віталіна Бевзенко, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Серіал "«Смерть не у раю»"
Серіал "«Смерть не у раю»"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.