Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Суди

Вибрати дату
RSS

За незнання абетки вітчим мало не вбив 5-річну доньку

20 січня 2009, 11:41
За незнання абетки вітчим мало не вбив 5-річну доньку

П’ятирічну Маргариту доправили до шпиталю в тяжкому стані. На дівчинці не було живого місця – усе тіло вкрите синцями, лоб розсічений.

Олег Геращенко, керівник відділу Червонозаводського РВ міліції: «В ходе осмотра врачами скорой помощи у девочки были обнаружены телесные повреждения в виде гематом и ссадин на спине, руках и голове».

Але навіть не синці здивували медиків – дівчинка була така налякана, що не могла сказати й слова. Увесь час вона дивилася з повними жаху очами, поки лікарі надавали першу медичну допомогу.

Зоя Логвиненко, лікарка дитячої клінічної лікарні: «При поступлении ее состояние было оценено как средней тяжести. За счет ушибов, эмоционального состояния девочка была подавлена, можно сказать, как загнанный зверек».

Врешті, від гарячого чаю, солодощів та чуйності міліціянтів - дівчинка заговорила. Виявляється, до такого стану її довело виховання вітчима.

Маргарита, постраждала: «Папа побил. - А за что? - Что буквы не учила, не знаю буквы».

Виховні методи за незнання абетки 42-річний громадянин Росії обрав не найгуманніші. Спочатку він лупцював дочку паском. Та цього здалося замало. Тоді вдарив головою об стіну. Вочевидь, додала запалу й горілка.

Маргарита, постраждала: «Папа пьет водку, а мама только пиво пьет».

Після стількох ударів Маргарита почала непритомніти. Горе-батьки злякалися відповідальності за скоєне. Одразу викликали швидку. Та медикам сказали, що дівчинка просто марить через велику температуру. Утім, лікарі діагностували травми. Дитину доправили до шпиталю, де вона перебуває й нині.

Олег Геращенко, керівник відділу Червонозаводського РВ міліції: «Исполком Червонозаводского района по делам детей собирает материал на лишение родительских прав, было проведено исследование жилищно-бытовых условий, установлено, что девочка воспитывалась в ненадлежащих условиях, не было элементарных постельных принадлежностей».

Вітчим-садист уже сидів. Тепер знову розглядають питання про порушення проти нього кримінальної справи.

Олена Ткаченко, Сергій Пупков, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.